Povestea ta incepe cu noi!

Momentele importante din viata ta merita o atentie deosebita. Noi ne angajam sa-ti transformam evenimentele speciale in seri de neuitat!

Cu personal calificat, cu cele mai alese preparate, cu un decor elegant, o muzica exact pe gustul tau, o atmosfera festiva si bineinteles cu multa dragoste (si un strop de magie!)  iti transformam visele in realitate.

Fie ca e vorba de aniversari, reuniuni, intalniri private, petreceri tematice (Disco, Great Gatsby, etc), petreceri  corporate, majorate, petreceri copii, botezuri, cununii sau orice alt eveniment  doresti sa iti serbezi…..alaturi de familie, prieteni sau colegi dragi tie….o echipa bine pregatita si antrenata se va ocupa ca totul sa decurga fara cusur.

Iti oferim intimitatea salonului nostru de la etaj cu o capacitate maxima de 50 de locuri (minim 15 persoane), il decoram asa cum iti doresti,  iti amenajam un spatiu pentru dans, iti oferim posibilitatea contractarii unui pachet complet pentru “entertainment” (DJ, instalatie sonorizare, lasere, fum),  iti garantam realizarea unui  meniu personalizat conform cerintelor tale si iti dam posibiliatea sa alegi modul de servire la petrecerea ta – individual sau bufet suedez.

Nu facem mofturi, nu strambam din nas si suntem deschisi celor mai indraznete idei pe care le-ai putea avea

Te asteptam cu drag si promitem sa nu te dezamagim!

Informatii suplimentare: 0741.210.003