Meniu 1 BUFET – 42 lei

Ceafa de porc la gratar (150g)
Piept de pui la gratar (150g)
Cartofi taranesti (200g)
Salata de varza (150g)
Chifle (2buc)

Meniu 2 BUFET – 42 lei

Cotlet de porc cu os la gratar (200g)
Pulpe pui dezosate la gratar (150g)
Cartofi taranesti (200g)
Salata de varza (150g)
Chifle (2buc)

Meniu 3 BUFET– 52 lei

Coaste de porc cu sos BBQ (250g)
Frigarui din pulpa de pui (150g)
Cartofi rustici (200g)
Salata de muraturi (150g)
Chifle (2buc)

Meniu 4 BUFET– 52 lei

Rulada din file de porc cu prune uscate si bacon (200g)
Piept de pui cu sos de ciuperci (200g)
Piure de cartofi (200g)
Mix salata verde (100g)
Chifle (2buc)

Meniu 5 BUFET – 52 lei

Muschiulet de porc la gratar cu sos demi glace cu ciuperci (200g)
Frigarui de berbecut la gratar (150g)
Cartofi la cuptor (200g)
Salata de rucola (100g)
Chifle (2buc)

Meniu 6 BUFET– 58 lei

Ceafa de porc la gratar (150g)
Frigarui de porc picante la gratar (150g)
Carnati proaspeti la gratar (150g)
Mici (120g)
Cartofi taranesti (200g)
Ciuperci gratinate la cuptor (150g)
Salata de muraturi (150g)
Chifle (2buc)

Meniu 7 BUFET– 76 lei

Rulada de porc cu mere flambate si pancetta (150g)
Pulpa de rata la cuptor (250g)
Ceafa de vita la gratar (150g)
Sote legume – brocoli si baby morcovi (150g)
Cartofi cu rosmarin (150g)
Salata de rucola cu rodii si portocale (120g)
Chifle (2buc)

Meniu 8 BUFET– 76 lei

Muschi de vita cu legume la tigaie (200g)
Cotlete de berbecut cu vin alb si rosii cherry (150g)
Piept de pui cu gorgonzolla (150g)
Sote de ciuperci de padure (150g)
Cartofi cu rosmarin (150g)
Salata rucola cu rosii cherry (120g)
Chifle (2buc)